Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Getafe Real Madrid Maci Kacirilmamasi Gereken Bir Muesabaka

GETAFE - REAL MADRID MAÇI: Kaçırılmaması Gereken Bir Müsabaka!

Çarşamba Akşamı Heyecan Başlıyor!

1 Şubat'ta 23:00'te Alfonso Pérez Kolezyumunda

Futbolseverler dikkat! İspanya La Liga'sının en heyecan verici karşılaşmalarından biri olan Getafe - Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Bu çekişmeli maç, 1 Şubat Perşembe akşamı saat 23:00'te Alfonso Pérez Kolezyumunda oynanacak. Şampiyonluk yarışında kritik bir önem taşıyan bu karşılaşmayı kaçırmayın!

Geçtiğimiz hafta sonu Girona'yı 1-0 mağlup ederek 16 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Real Madrid, zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Öte yandan, Getafe de 29 puanla ligde 10. sırada yer alıyor ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

Getafe - Real Madrid maçı, bu iki takım arasındaki son derece rekabetçi geçmişiyle tanınıyor. Son karşılaşmalarında Real Madrid, Getafe'yi Santiago Bernabéu Stadyumu'nda 2-0 mağlup etmişti. Bu sefer Getafe, kendi sahasında taraftarının desteğiyle Real Madrid'i yenmek için her şeyi yapacak.

İspanya La Liga'sının en heyecan verici karşılaşmalarından biri olan Getafe - Real Madrid maçını sakın kaçırmayın. Çarşamba akşamı saat 23:00'te Alfonso Pérez Kolezyumunda buluşalım ve bu unutulmaz müsabakaya tanıklık edelim!


Comments